Post by cuegratmendacam on Mar 15, 2022 15:28:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Math theory ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Math theory IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odemknout (neomezené coiny) ▞▞▞
▞▞▞ Math theory 2022 version ▞▞▞
Prostě to miluj. Pokrývá mnoho teoretických témat velmi jasným způsobem.
Miluji jednoduchost, která byla použita, a hodně se učím, děkuji!
Skvělé, používal jsem to hodně, ale od prvního stažení v roce 2017 se to moc nezměnilo. Rád bych viděl vylepšení a nový obsah. Problémy s praxí by z této aplikace udělaly velmi silného uchazeče o nejlepší výuku matematiky.
Fantastické, poskytuje skvělé moduly a psaní. Velmi užitečné pro předběžné studium a opakování
Math theory கல்வி ctpc
Vypadá hezky, ale použitý jazyk je velmi matoucí a v některých případech gramaticky nesprávný, což ztěžuje čtení. Přesto je rozvržení, vzhled a ovládání aplikace velmi pěkné.
Nejlepší pro přehled o matematice, Velmi zajímavé, nutno vyzkoušet
Je to dobré, ale pod Adjoint Matrices jsou některé hodnoty chybné a říká to z jiných zdrojů, že to musí být transponováno, a především bych doporučil vyhledávací funkci a více uspořádaných sekcí, jako jsou determinanty a matice jako jeden předmět
Skvělé, ale ocenil bych offline režim nebo nějaké soubory ke stažení
Je to dobré
Přidejte prosím tmavý režim
Tato aplikace je velmi skvělá!!
Vynikající aplikace Spectacular Dobrá práce
Jasné a stručné, miluji tuto aplikaci. Můj jediný návrh by bylo přidání „Poskytnout zpětnou vazbu / Nahlásit problém“ z aplikace. Při několika příležitostech jsem si všiml několika drobných překlepů, které bych nahlásil.
Gran trabajo
Vezměte v úvahu tyto body: -přidávejte videa ke každému tématu -problémy k řešení a procvičování -zlepšete rychlost vykreslování
Aplikace obsahuje obrovské množství témat a vysvětlení jsou velmi dobře napsaná! Děkujeme vám za vývoj této aplikace a pokračujte v dobré práci!
Aplikace je vynikající, ale... je třeba říci několik věcí. Za prvé: obsah je příliš krátký. A jednoduché. Nemohli byste to zlepšit? Udělat obsah podrobnější a didaktický? Některé, jako jsou funkce, si zaslouží více podrobností, které mohou usnadnit pochopení. Za druhé: více grafů, obrázků a diagramů by bylo opravdu dobré a fascinující. Navíc více příkladů, cvičení a řešených úloh může hodně pomoci při učení. Ale co mě opravdu znepokojuje, je fakt, že vy, kluci, nepodáváte potřebné informace o obsahu, kvůli čemu je neúplný a ve většině případů je obtížnější se dostat do hlavy. Co jsem si naopak všiml, je, že toto vše se děje nejvíce v tvrdším obsahu.
Math theory Pendidikan wues
Candy Crush Saga Nezahtjevne igre swrv
uvízl na obrazovce načítání kapitoly. Tlačítko Zpět nebude fungovat. Kromě obsahu to není dobře vyvinutá aplikace.
První věc, kterou zkontroluji, jsou permutace... říká 5! = 60. Ne.
Obsah vždy vypadá, jako by mu něco chybělo. Mohl bys jasně naznačit, kde je konec 😂😂😂😂
V sekci Vectorial Product je chyba (alespoň ve španělské verzi).Je to napsáno "i" vector = (0,0,1) Myslím, že máte na mysli (1,0,0) Velmi užitečná aplikace, pokračujte v dobré práci.
Aplikace potřebuje italštinu, přidejte ji.
Bůh vám žehnej za vytvoření této úžasné aplikace!
Proč neexistuje možnost použití offline
Dobrá aplikace
Líbí se mi aplikace!
Aktualizuji svou předchozí recenzi, vzorce se nyní správně vykreslují.
Chcete pouze matematiku bsc, všechna témata knihy, jako je zakřivení a rozvíjející poznámky a čísla každé kapitoly
Math theory Læring htpn
Skvělé aplikace, ale můžete povolit text výběru?, aby čtenář mohl zkopírovat text a přeložit jej do jiného jazyka?
Skvělá aplikace, doporučuji pro programátory
Velmi dobrý obsah Jeden návrh, pokud byste mohli začlenit: Místo viditelného „očního“ oznamovatele mějte zaškrtnutí „dokončeno“, což je nutné provést ručně atd.
Dobrý obsah, prosím pokračujte
dobré pro studenta
Nejlepší aplikace! Učí mě teorii a základy matematiky. Stačí si stáhnout aplikaci, jsem nadšený. Doufejme, že bude možné zobrazit offline. Dík!
Opravdu pomáhá
Opravdu skvělá aplikace!
Math theory Izobraževanje nord
To je v pořádku, ale témata se zdají být v „neuspořádaném“ stavu. Jsou jen nahromaděné jeden na druhém, přesto s nimi na sebe odkazují a je bolestné projít každé téma, najít odkaz. Témata by měla být řazena od „Začátku“, jako je matematika, kde se rozvíjí, až po „Top“, který v současnosti existuje. Aby se člověk nemusel divit, v jakém pořadí projít všechna hlavní témata, i ta v rámci hlavních témat a tak dále. Také, pokud existuje odkaz na jiné téma, udělejte z tohoto slova odkaz, který čtenáře pošle na toto téma, a pokud toto odkazované téma není předpokladem pro to, které právě čtete, pak nabídněte další rychlý odstavec ve vyskakovacím okně. nahoru menu. Pokud odkazované téma skutečně potřebuje předpoklad k tomu, aby mu lépe porozumělo, pak zadejte JAKÉ POŘADÍ by si měl čtenář předpoklady prostudovat, aby si mohl správně a organizovaně vyplnit obrázek v hlavě.
Miluji tuto aplikaci. úžasný. je to velmi užitečné.
Úžasné. Toto je nejlepší aplikace pro hledání pojmů v matematice a myslím, že je to jedna z nejlepších aplikací. Držte se hoši!
Chtěl bych mít možnost označit témata jako přečtená. Pořadí témat potřebuje nějakou úpravu, jinak je to skvělá aplikace.
Me encantó, solo tengo una sugerencia; podrían agregar una especie de test para reforzar los conocimientos, eso haha. C:
skvělá aplikace, ale usnadnil bych tomu pochopení pro blbce, jako jsem já, ale to jsem opravdu jen já
Úžasné a informativní. Vše je snadné se naučit způsobem vysvětleným v. Nezbytné pro studenty středních a vysokých škol.
Na mém Lenovo p780 android 4.2.1 se to vůbec neotevře. Pokud přistoupím k aplikaci, zobrazí se pouze prázdná bílá obrazovka.
je to dobré.
To je přesně to, co hledám......Je to úžasná aplikace, vše na jednom místě
Miloval svou jednoduchost. Způsob, jakým navrhli tuto aplikaci, je tak jednoduchý a je také zdarma. Obsahu je pro mě mnohem více, ale stále v něm něco chybí.
Dobrá aplikace, doufám, že bude více samostatných matematických sekcí
Chci to vědět... To je užitečné pro vysokoškoláky pro m1, m2, m3 .....